Verhuizen naar het buitenland

buitenland bestemmingen

Zorgeloos verhuizen van en naar het buitenland. Door deze jarenlange ervaring in de internationale verhuis- en transport wereld van onze kantoormedewerkers hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de kwalitatief best mogelijke verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het budget, kan de internationale verhuizing volledig of samen met u, door ons worden verzorgd.

Windmill Forwarding is de meest ideale partner om uw verhuizing naar het buitenland te verzorgen. De veelzijdigheid van aangeboden diensten maakt ons uniek. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, wij kennen de betrouwbaarste, snelste en meest economische weg naar uw bestemming.

Goedkoop internationaal verhuizen
Een van de voordelige opties en toch nog de zekerheid dat uw inboedel tijdig en zonder risico op de plaats van uw nieuwe bestemming komt is door het gedeeltelijk zelf te doen. U vult online ons offerteformulier in en samen met u gaan wij kijken welke spullen allemaal echt verhuisd moeten worden. Het inpakken van alle gewone spullen kunt u zelf. Wij geven u de juiste inpakinstructies en uiteraard professionele verhuisdozen. Uw meest breekbare en kostbare spullen worden door ons vakkundig ingepakt.
Daarnaast werken wij ook met groupage voor een aantal populaire bestemmingen. Dat betekend dat er verschillende inboedels in een container zitten. Dat scheelt behoorlijk in de verhuiskosten. Lees hier meer over.

Full service internationaal verhuizen
Bij een volledig verzorgde internationale verhuizing zullen onze verpakkers al uw breekbare en dierbare spullen inpakken in speciaal hiervoor ontworpen verhuisdozen. Het meubilair wordt daar waar nodig gedemonteerd. Ook worden alle meubelstukken verpakt met speciaal verpakkingsmateriaal zoals karton en speciale kartonnen kratten. Hierna zullen alle verpakte spullen in een maatkist of een container worden geladen. Op basis van het volume van uw goederen zullen wij u een voorstel doen voor de meest gunstige wijze van verscheping.

De prijzen voor een verhuizing naar het buitenland kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Voor u is het van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving van wat u mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat u uw budget niet overschrijdt en dat u waar krijgt voor uw geld. Dat is de garantie die wij u geven.

gratis offerte