Naar Thailand verhuizen of emigreren?

thailand

U heeft besloten dat u gaat emigreren naar Thailand. Velen zijn u voor gegaan met de hulp van Windmill Forwarding. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen en emigraties en bieden u onze professionele en veelzijdige service aan waar u ook naar toe verhuist zoals Chiang Mai, Bangkok of Phuket. Wij zullen u adviseren en assisteren zodat u niets over het hoofd ziet.

Emigreren naar Thailand doet u samen met ons

Met behulp van Windmill Forwarding zal uw emigratie vlekkeloos en professioneel verlopen. Wij adviseren, assisteren en regelen uw verhuizing zodat u geen onvoorziene zaken of kosten over het hoofd ziet. Windmill Forwarding is de expert op het gebied van inklaringen en douaneformaliteiten in Thailand. Door de veelzijdigheid van de aangeboden diensten kunt u met Windmill Forwarding:

Hulp bij uw emigratie

Windmill Forwarding heeft vele jaren ervaring met emigraties naar Thailand. Onze gespecialiseerde verhuizers bieden tijdens uw emigratie hun volledig verzorgde service aan. Uw meubels worden gedemonteerd en al uw breekbare en dierbare spullen worden professioneel ingepakt en geladen. Waar u ons nodig heeft, kunt u op ons rekenen.

“Alles is goed verlopen, wat op jullie website staat klopt voor 100 procent. Ook de verhuizers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus zijn wij zeer tevreden. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg bij de verhuizing.”
Kai en Robert – Verhuisd naar Thailand in 12-2016. Voor meer reviews klik hier.

Voordelen van Windmill Forwarding

Bij Windmill Forwarding heeft u de keuze een bepaald gedeelte van uw emigratie naar Thailand zelf te regelen, en de rest over te laten aan ons. Deze keuze zal u geld kunnen besparen.
Windmill Forwarding biedt voor Thailand ook groupage diensten aan. Als u niet zo’n grote inboedel heeft te verhuizen en wat flexibeler bent in uw afleverdatum, dan bent u met deze service aanmerkelijk goedkoper uit dan met een ‘eigen’ container.

U kunt via onderstaande button snel en vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Wij proberen u binnen 48 uur een gratis offerte te doen toekomen. Indien wij nog meer informatie nodig hebben, nemen wij eerst nog contact met u op. Voor grotere verhuizingen kan het zijn dat er eerst iemand van ons vrijblijvend bij u komt kijken voordat er een offerte gemaakt wordt. Dit alles is vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Samen zorgen wij voor een snelle en probleemloze emigratie waar u en uw inboedel centraal staan.

offerte aanvragen