De ideale partner voor uw internationale verhuizing!

pand-windmill
Bij een internationale verhuizing komt een hoop kijken. Windmill Forwarding neemt u echter alle zorgen uit handen zoals inpakken, inventariseren, transport, douane afhandeling en complete aflevering op uw nieuwe bestemming. Door te zorgen dat uw spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen, zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt. Kortom, Windmill Forwarding regelt uw verhuizing van A tot Z, van 10 dozen tot complete inboedels.

IMG_1840-OK-lowresWat uw wensen ook zijn, particulier of zakelijk, waarheen uw goederen ook moeten, wij regelen het. Op basis van onze uitgebreide kennis en meer dan 10 jaar ervaring doen we dat snel, zorgvuldig en efficiënt. Met de beste service en tegen scherpste tarieven. Onze mensen houden van meedenken en aanpakken. Dat werkt altijd!

Wij zorgen altijd voor:

  • Uw persoonlijke verhuiscoordinator in Nederland
  • Scherpe tarieven
  • Groupagediensten naar populaire bestemmingen
  • Complete inboedelverzekeringen

Hoogste kwaliteitsnormen
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Windmill Forwarding hoog in het vaandel. Wij werken samen met erkende internationale verhuizers en gecertificeerde agenten in het buitenland zodat wij u ook in het buitenland de service kunnen bieden die u van ons verwacht. Ook zijn wij al jaren onderdeel van het wereldwijde netwerk van de International Association of Movers (IAM) een netwerk van meer dan 2.000 verhuisagenten in ruim 170 landen. Dit geeft u de zekerheid van een vakkundige en verzorgde verhuizing in Nederland en daarbuiten. Windmill Forwarding voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verhuizen. Daarnaast loopt Windmill Forwarding voorop in het gebruik van de modernste en meest duurzame verpakkingsmaterialen.

Ons MVO beleid is gericht op een duurzame toekomst
Lees hier meer over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons dienstenpakket
Windmill Forwarding biedt een uitgebreid dienstenpakket en nemen zo al uw zorgen uit handen. Lees hier meer over internationaal verhuizen.

Ervaringen
Ervaringen van anderen zijn belangrijk om u een goed beeld te geven over de kwaliteit van onze dienstverlening. Vandaar dat veel ervaringen van klanten na de verhuizing met Windmill Forwarding te lezen zijn hier op onze website. Daarnaast kunt u op de volgende onafhankelijke website ook reviews over ons bedrijf lezen:


Wilt u meer informatie? U kunt ons ten aller tijden bereiken per mail of telefoon. Wij zijn u graag van dienst.

Windmill Forwarding BV
Hellingweg 132
2583 DX Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 338 75 38
Fax: +31 (0)70 338 75 39
info@windmillforwarding.nl

offerte aanvragen