Opslag van goederen (inboedel)

magazijn

Windmill Forwarding biedt u de mogelijkheid uw spullen voor bepaalde of onbepaalde tijd op te slaan in onze opslagfaciliteit. Ook kunnen wij u op elke gewenste bestemming opslag aanbieden in overleg met onze agent, in het geval u nog net uw huis niet in kunt of nog op zoek bent naar een woning op bestemming.

In Nederland beschikken wij over onze eigen opslaglocatie. Deze opslag is droog, verwarmd en uiteraard beveiligd tegen brand en diefstal. Door bovenstaande voordelen weet u zeker dat uw spullen na de opslagperiode net zo netjes terugkomen als dat ze er zijn in gegaan. Tevens kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden voor het in gebruik nemen van onze inboedelopslag. Opslagkosten worden bij ons per dag berekend dus u betaald nooit te veel. Naast het aanbieden van opslagruimte kunnen wij tevens zorg dragen voor het vervoer naar en vanuit onze opslag naar uw huidige of nieuwe locatie.

Wanneer is een inboedelopslag handig?

Bijvoorbeeld bij vertraging in de oplevering of juist een snelle verkoop van uw woning. Of als u tijdelijk in het buitenland verblijft. Vaak zijn deze spullen te waardevol om weg te gooien en kunnen ze later van pas komen. Sla ze daarom op bij ons. Voor zowel langdurige opslag als voor een tijdelijk ruimteprobleem. En niet alleen voor inboedels, maar ook voor de opslag van auto’s of pleziervaartuigen. Vraag ook gerust naar onze maatwerk oplossingen.

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte online aan.

offerte aanvragen