Luchtvracht

Het vervoeren van uw persoonlijke inboedel en de rest van uw verhuisgoederen per luchtvaart is bij ons ook goed mogelijk, afhankelijk van de bestemming waar het aankomt, de hoeveelheid, en het budget dat wordt uitgegeven.

De verhuisgoederen en de eigenaar zullen niet op het zelfde vliegtuig vervoerd worden. Luchtvracht wordt vaak apart gevlogen en in meerdere pakketten gesplit, bovendien wordt het per speciale vrachtvliegtuigen vervoerd. Luchtvracht binnen Europa, en sommige landen buiten Europa is relatief gezien duurder en maakt het vaak geen interessante optie. Er moet vaak worden gekeken naar de mogelijkheden voor dergelijke landen.

Houdt u er rekening mee dat persoonlijke goederen niet hoog geprioriteerd staan als luchtvracht goederen op de lijst van de maatschappijen die deze vervoeren. Goederen die hoger op de prioriteitlijst staan zijn bederfelijke goederen die dezelfde bestemming hebben. Uw vracht kan snel al een paar vluchten overslaan. Beveiligingsmaatregelen zijn ook een risico op weigering. Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen weigeren over het algemeen zendingen met persoonlijke goederen, gezien het feit dat er onbekende goederen in zitten.

Volume is zeer bepalend in de tariefberekening van de luchtvracht, wees goed op de hoogte hiervan. Zware goederen met een relatief lage waarde zullen een met een hoog tarief berekend worden. Wees er bewust van dat deze goederen het vaak niet waard zijn per luchtvracht te verschepen. U kunt deze vaak op een andere manier goedkoper laten vervoeren, of goedkoper op de bestemming worden aangeschaft. Windmill Forwarding zal u iemand toewijzen om u te adviseren met het maken van de juiste keuzes.

Luchtvracht. Kostbaar, maar kan soms de beste keuze zijn.

gratis offerte