Groupage, goedkoop alternatief voor kleinere hoeveelheden

groupage

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om vracht gecombineerd ofwel in zogenaamde “groupage” te verzenden. Hiermee kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt.

international-groupageDe goederen worden bij groupage samen met andere gelijkwaardige partijen door Windmill Forwarding in een 20-voets of 40-voets container geladen, waarna deze naar de haven van bestemming worden verscheept. Daar aangekomen wordt de container door een agent van Windmill Forwarding in zijn loods gelost, waarna de goederen, naar keuze, ter beschikking worden gesteld of op het uiteindelijk adres worden afgeleverd.

Groupage, de manier van goedkoop internationaal verhuizen

Windmill Forwarding biedt voor een aantal bestemmingen regelmatig dit soort groupage diensten aan, waarmee u flink geld kunt besparen. Als u dus niet zo’n grote inboedel heeft te verhuizen en flexibeler bent in uw afleverdatum, dan bent u met deze service aanmerkelijk goedkoper uit dan met een ‘eigen’ container. Daarnaast werkt Windmill Forwarding nauw samen met collega consolidators om de regelmaat in groupage containers te waarborgen.

Het hangt van de bestemming af hoe vaak er groupage containers verstuurd worden. Op sommige bestemming gaan er iedere maand meerdere zeevracht containers. Dit geldt niet voor elke bestemming, dus check dit vooraf.

Grouperen met Windmill Forwarding – dat biedt echt voordeel!

offerte aanvragen