Wij verhuizen van en naar alle denkbare bestemmingen

bestemmingenWINDMILL

Windmill Forwarding is de specialist in internationale verhuizingen. Dat vraagt om een uitstekende coördinatie van het verhuisproces. Onze coordinatoren met zeer ruime wereldwijde ervaring op het gebied van internationale verhuizingen staan voor u klaar om uw verhuizing te begeleiden. Al het nodige papierwerk wordt met u besproken en waar mogelijk wordt het voor u gedaan. Bovendien heeft u bij Windmill Forwarding de mogelijkheid uw goederen compleet te verzekeren. Windmill Forwarding maakt gebruik van de modernste, meest milieuvriendelijke, veiligste en vooral doelmatigste transportmogelijkheden.

Van Amsterdam naar Bali, van Zoetermeer naar Phuket, van New York naar Maastricht, Windmill Forwarding verzorgt het voor u.

Het contact met u is direct, professioneel en vriendelijk. Onze organisatie is flexibel, waardoor wij altijd in staat zijn maatwerk te leveren tegen een scherpe prijs. Windmill Forwarding werkt samen met vaste en ervaren internationale bedrijven om een uitstekende service te bieden. Ook biedt Windmill Forwarding de mogelijkheid voor tussentijdse opslag, hier of in het buitenland.

Onze bekwame verhuizers verpakken en vervoeren op professionele en zorgvuldige wijze uw persoonlijke goederen en zorgen dat ze in perfecte staat aankomen op uw nieuwe adres. Wij bieden u de mogelijkheid uw spullen voor bepaalde of onbepaalde tijd op te slaan in onze opslagfaciliteit. Bij internationale verhuizingen naar een land buiten de Europese Unie worden de douaneformaliteiten punctueel geregeld, zowel import als export. Heeft u behoefte aan advies op maat neem dan contact met ons op. Of vraag middels onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan.

Komt u terug naar Nederland? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

offerte aanvragen