Internationale agrarische verhuizingen

farm1

Steeds meer boeren overwegen om hun bedrijf in Nederland te verkopen en in het buitenland opnieuw een agrarisch bedrijf te beginnen. Zeker door de recente stikstofproblemen vragen velen zich af of hun toekomst nog wel in Nederland ligt.

Heeft u als boerenbedrijf ook plannen om te emigreren naar bijvoorbeeld Canada, de VS, Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika? Dan kan Windmill Forwarding, met meer dan 20 jaar ervaring in internationale verhuizingen, voor u alles regelen voor zowel uw persoonlijke inboedel als uw gehele agrarische machinepark. Naast kennis over de manieren van inpakken en de wijze van verhuizen/verschepen, zijn onze verhuismedewerkers ook op de hoogte van wet- en regelgeving in het land van bestemming. Het is bijvoorbeeld van belang om te weten hoe de douane-inklaring gaat en hoe de controle op invoer van schadelijke stoffen verloopt, enz.. Ook over het transport ter plekke hoeft u zich geen zorgen te maken want onze verhuisservice gaat van deur tot deur!

Emigreren naar bijvoorbeeld Canada is een grote stap. En het hele emigratietraject neemt wel enkele jaren in beslag. Eenmaal in Canada vinden emigranten snel aansluiting, mits ze zich openstellen. Mensen wonen er – meer dan in Nederland – in een gemeenschap. Het sociale aspect weegt zwaar. De buren zijn in Canada erg belangrijk. Boeren helpen elkaar. Bijvoorbeeld met machines voor het landwerk of in geval van problemen. Dit heeft ook met de grote afstanden in het land te maken. Daarom is het heel belangrijk dat het fysieke aspect van de emigratie goed geregeld wordt, u heeft tenslotte al voldoende aan uw hoofd.

Voor ieder type agrarisch bedrijf kunnen wij de verhuizing verzorgen. Of het nu gaat om akkerbouw, melkveehouderij, geitenhouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij, paardenhouderij, bloembollenteelt, het kan allemaal.

Ik wil graag meer informatie…