Dit zeggen klanten over ons!

Hieronder staan recenties van onze klanten. Wilt u meer verhalen van tevreden klanten? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op +31 (0)70 338 75 38 of stuur ons een email.

93
van 100

Klantenwaardering

Gemiddelde is gebaseerd op 42 reviews
Schrijf zelf een review
  • Zeer tevreden met Windmill Forwarding. Kan deze zeker aanraden. Thanks
    Vermeer
    11-10-2017 (Verhuisd naar Zuid-Afrika)
  • Uitstekend opnieuw ingepakt en stukken beter dan ik het zelf had gedaan. Ook de communicatie bij vertragingen was prima. Zeer correcte levering, snel en efficiënt. Het enige minpuntje is dat ik van te voren voor 5 m3 had betaald en terug zou krijgen als het minder was. Met de beste wil van de wereld kan ik er geen 5 m3 van maken, maar desondanks wel tevreden over het hele verloop..
    Hokke
    09-10-2017 (Verhuisd naar Thailand)
  • Excellent service!!! Everything arrived earlier than expected and was in proper order. The movers packed everything well, were friendly and efficient. I read nightmare stories about international moves, but Windmill Forwarding made the experience a good one.
    Gleeson
    03-10-2017 (Moved to the U.S.)
  • De zending bedden van Nijhoff is hier succesvol afgeleverd op 22 september jl., in uitstekende staat en zonder problemen met de inklaring. Ook geen extra kosten voor de lokale vervoerder. Nogmaals mijn dank voor de uitstekende service en afhandeling!!
    M. de Haan
    22-09-2017 (van Nederland naar de VS)
  • I just want to say "THANK YOU". You made a really good service and all the goods arrived safely to Adelaide :-) Thanks you and best regards, Claudia
    Claudia
    15-09-2017 (moved from the Netherlands to Australia)
  • Easy to agree costs and service for shipping from NL to the US. Packers in the Netherlands were very professional and everything went well. Link from the Windmill NL team to the US team was smooth and easy. Delivery of furniture to US address went very well, even after requesting additional storage time at the port. All in all, I would recommend Windmill as they made a stressful time easy. Thanks to Sjoerd and his team :-)
    Ian
    29-07-2017 (Moved from The Netherlands to the US)
  • Onze spullen, zowel grote als kleine dingen, waren goed en netjes ingepakt. Ook bij aankomst van de container in Thailand, ondanks opslag van 2 maanden voordat er plaats was bij ons thuis, was de bezorging goed en vriendelijk verlopen via de agent in Thailand. We danken u voor de goede service en wensen nog veel success verder.
    Dhr. Voorneman
    28-07-2017 (verhuisd van Nederland naar Thailand)
  • Professioneel van begin tot einde. Onze meubels, en kunststukken waren met grote zorg, en perfect ingepakt. De opvolging van offerte, dag van inpakken, alle papierwerk, aankomst, bezorging en hulp met uitpakken waren uitzonderlijk. Sjoerd was zeer snel met het oplossen van een klein administratief puntje. Het team aan deze zijde was ook perfect afgestemd. Ik kan u niet vertellen hoe blij we zijn om elke dag onze eigen spullen te zien - die schadevrij aangekomen zijn!
    Tierney
    16-07-2017 (Verhuisd van Belgie naar de VS)
  • Hallo vanuit Thailand. De goederen zijn binnen en was goed verzorgt, geen schade zijn zeer tevreden en zullen jullie aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank van deze kant! Groeten Daeng en Willem
    Daeng en Willem
    10-07-2017 (Van Nederland naar Thailand)
  • All went well with the delivery and the items from Hamburg were packed as if they were newborn babies. Excellent work on all sides! (The German pick-up company wonderful). Thank you, and I'll contact you again for the Vancouver items. Heather
    Heather
    01-07-2017 (from Germany to the Netherlands)
  • Alles staat weer bijna op zijn plek en het is de hoogste tijd om eens even uit te rusten van deze "enerverende" verhuizing..... het is toch de halve wereld rond. Heel veel dank voor de goede begeleiding en verzorging van onze inboedel, alles kwam goed aan. Nogmaals onze dank en vriendelijke groeten, Monique
    Monique R.
    23-06-2017 (Verhuisd van Hawai naar Amsterdam)
  • Alles was goed aangekomen en alles was nog zeer goed verpakt. Bij deze nog bedankt voor jullie hulp om alles te verzorgen.
    N. van Birgelen
    30-05-2017 (Groupage zending naar USA)
  • Ik wil jullie bedanken voor alles. Aan zowel de Nederlandse als de Zuid-Afrikaanse zijde is alles vlekkeloos verlopen! De goederen waren door de douane voordat ik met mijn ogen kon blinken! Aflevering naar Tulbagh duurde iets langer dan verwacht, maar dit is volledig in samenspraak met jullie agent in ZA verlopen. Ook goede ervaring met de mensen bij jullie lokale agent. In ZA is dat altijd maar afwachten... Mocht ik (of iemand die ik ken) ooit weer een verhuizer nodig hebben naar Zuid Afrika, dan weet ik jullie te vinden!
    N. De Wolf-van Kooij
    31-05-2017 (Verhuizing van Nederland naar Zuid-Afrika)
  • I engaged Windmill to move my household items from Amsterdam to Kolkata. I appreciate your efficient and prompt service and very responsive and helpful helpdesk. The local delivery agent (Nepal Bhutan) are also very organised, efficient and friendly.
    Dutta
    23-05-2017 (Verhuizing van Nederland naar India)
  • Alles is vandaag perfect verlopen. Een dikke pluim voor de verhuizers, waren heel vriendelijk en beleefd en hebben alles met de nodige zorg behandeld! Wij zijn tot nu toe alleen maar tevreden over jullie service dat mag ook eens gezegd worden! Als alles nu veilig aankomt in de States is het plaatje compleet. Alvast onze dank voor het fijne en vlot verloop en samenwerking van jullie
    Van de Sande
    15-05-2017 (Verhuizing van Belgie naar de Verenigde Staten)
  • Beste Jérôme, De piano is afgeleverd zonder schade. Erg bedankt voor de professionele service en ik zal Windmill volgende keer weer gebruiken.
    R. Datema
    04-05-2017 (Verhuizing van Nederland naar Thailand)
  • All went well, all my things delivered and nice to see it back. Few glasses/plates were broken, but considering the long journey it is minor. All had been packed very well to avoid any damage. Thanks for all! Best regards, Ellis
    Ellis P.
    24-2-2017 (Moved from the Netherlands to Indonesia)
  • Alles is prima verlopen. Alles aangekomen zonder schade en gelukkig ook relatief snel na binnenkomst in de haven. Al met al zeer tevreden, en mocht ik iemand een advies mogen geven zou ik jullie zeker aanraden.
    Niels van Duijn
    9-2-2017 (verhuisd van Nederland naar Dubai)
  • Beste Stephanie, Excuses voor de late reactie. Het was een beetje druk met uitpakken, inrichten en de feestdagen. Alles is helemaal naar wens gegaan en we hebben geen op- of aanmerkingen. Mochten we op termijn weer terug verhuizen naar Nederland, dan maken we graag weer gebruik van jullie diensten. Met vriendelijke groeten
    Erwin & Barbara
    19-12-2016 (verhuisd van Nederland naar Australië)
  • Het is allemaal TOP verlopen, wij zijn echt dik tevreden. De mensen hier in Thailand waren ook super!! Alles bij elkaar vanaf het inpakken in Katwijk tot het afleveren in Nong Pla Lai echt Grote Klasse!! Groeten vanuit het zonnige Thailand.
    Arie en Mirelle Twigt
    01-12-2016 (verhuisd van Nederland naar Thailand)
  • I feel obliged to pass on to you my true appreciation for the efficient and reliable service provided to me by HKTransport, in particular its management, and the delivery teams. They did do a great job of making its customer happy. And I wish to thank you all for a very good service indeed, having been moving internationally many times during my career, I feel I can say that this service is the best. On that positive note, I will not hesitate to recommend your company and your counterpart to anyone who looks for a reliable service on international shipment of goods by sea.
    Ittiporn Boonpracong
    22-12-2016 (Verhuizing naar Thailand vanuit Nederland)
  • Alles is goed verlopen, wat op jullie website staat klopt voor 100 procent. Ook de verhuizers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus zijn wij zeer tevreden. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg bij de verhuizing.
    Kai en Robert
    01-12-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Alles is in goede staat gearriveerd, Onze complimenten voor de goede service en communicatie. Bedankt en groeten Dirk en Siriwan.
    Dirk en Siriwan
    05-12-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Vriendelijke medewerkers, snel en makkelijk contact via telefoon en email. Ook problemen worden naar tevredenheid besproken en correct opgelost.
    M.V.P.
    17-11-2016 (Verhuisd naar Tanzania vanuit Nederland)
  • Goede service. Heel prettig dat we ook een kleine hoeveelheid konden verhuizen. Alles goed en heel overgekomen. Alles weer gemonteerd, prima geregeld.
    Urlings
    01-11-2016 (Verhuizing naar Singapore vanuit Nederland)
  • Ik ben zeer tevreden hoe snel en goed het is afgeleverd. Ik zal mensen die willen verhuizen jullie aanraden. Met vriendelijke groet.
    Dhr. Kootstra
    15-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Beste, Absoluut top, alles is hier in perfecte staat afgeleverd gisteren op het afgesproken uur. Wanneer wij terug richting Europa verhuizen zullen wij zeker terug via jullie onze goederen terugsturen. Groetjes Diane
    Diane
    13-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Beste, De dozen zijn zonder schade aangekomen en alles is vlot verlopen. Indien we dit opnieuw nodig hebben zullen we zeker terug met jullie contact opnemen, en ... zeker aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groeten Nico
    Nico
    04-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Hi Jerome, All went perfectly! Impressed by your service. All the best, Chris
    Chris
    03-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
  • Het was perfect en ik was zeer tevreden over het lokale team. Zowel kantoor Bangkok als bezorgers van Phuket. Ze wilde zelfs helpen uitpakken in huis, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Heel hartelijk dank voor de gehele afhandeling van "door to door". Kan uw bedrijf zeker aan bevelen aan andere potentiële Immigranten. P.S. Ook de zending naar India verliep perfect heb ik vernomen.
    Dhr. R. Goedhart
    04-09-2016 (Thailand)
  • Mijn goederen zijn zoals afgesproken bij mij thuis afgeleverd. Zonder schade, en keurig uitgepakt. Maar dat niet alleen. Ook zonder dat ik op mijn goederen invoerrechten heb moeten betalen. Ik ben tevreden. Dank voor de goede diensten, zowel in Holland als hier in Bangkok, Thailand.
    W. Adolfs
    05-05-2017 (Verhuizing van Nedeland naar Thailand)
  • The furniture are arrrived in Thailand and have been received in a very good condition and undamaged by my wife. It is very important for us to thank you all, the whole team, for the very good work. All were very friendly and have been professional. Thank you and good luck Family Wagner
    Fam. Wagner
    30-08-2016 (Thailand)
  • The consignment was delivered today at my Bangalore apartment and although the boxes looked quite destroyed and out of shape (that's partly my fault too), the contents seem all intact. Mr. Patel and his colleagues have been extremely responsive and professional and have done their utmost to ensure a hassle-free customs clearance and local delivery. Thank you as well for persisting with this shipment and all your previous assistance. It took its own sweet time but it got here nice and shiny in the end...!
    Harsh
    26-07-2016 (India)
  • Thank you, we received our things and we were very happy with how your company handled the move if we move again we would use your company again.
    Mandy
    20-06-2016 (South Africa)
  • The boxes were delivered last Friday, and everything went very well. I thank you and your team again, on behalf of my family, for helping us through a difficult move. Best wishes, and a lovely weekend to you also.
    Samantha
    20-05-2016 (USA)
  • Op 4 mei jonstleden heb ik mijn verhuizing uit Nederland ( Terschelling) in Thailand ( Roi-et ) mogen ontvangen. Zoals velen die mij zijn voorgegaan, kan ik ook alleen maar zeggen dat de hele verhuizing via Windmill prima geregeld was, en ook niks vermist of kapot is aangekomen, dus alle lof voor het gehele team van Windmill! Voor toekomstig Thailandgangers zal ik Windmill ook zeker aanbevelen! Nogmaals mijn dank voor de prettige samenwerking!
    Jeroen & Tipvimon
    17-05-2016 (Thailand)
  • We received the shipment perfectly. Our compliments to the entire process, we will definitely recommend windmill in the future. Thanks again and have a nice day.
    Lindsey
    25-04-2016 (Canada)
  • We zijn afgelopen maand verhuisd naar Thailand. Er komt bij zo'n verhuizing heel wat kijken, maar onze vaste contactpersoon bij Windmill Forwarding had alle touwtjes in handen en alles is uiteindelijk goed gekomen. Windmill Forwarding is een echte aanrader!
    Familie Verhoeven
    31-03-2016 (Thailand)
  • Onlangs verhuisd naar New York. Alles piekfijn geregeld door Windmill! Bedankt.
    Jan
    10-04-2016 (USA)
  • Met deze mail willen wij Windmill forwarding bedanken dat het verhuizen van onze spullen naar Bali goed verlopen is. We zijn tevreden hoe alles is verlopen en hebben geen schade aan onze spullen waargenomen. Het contact met Arnold was inderdaad heel goed en prettig. Dus nogmaals bedankt en we zullen andere mensen die naar het buitenland willen verhuizen Windmill forwarding zeker aanraden!
    Nico & Ineke
    04-04-2016 (Bali)
  • THANK YOU SO SO MUCH. What an amazing finish and we couldn't be more happy. The driver arrived at 12:45 and within 25 minutes all boxes were out of the truck in the new place. No need for anything like a parking permit and the size of the truck was perfect. The boxes look in amazingly good shape and as already mentioned, we couldn't be more happy and satisfied. If you should ever need me as reference please do, as well, please keep our records, we are planning to stay in Germany for the next two to four years but we will use you as moving company again without any doubt for future moves. I will as well send your details to our HR director in Whistler, Canada in order to recommend you for future candidates, the same I will do here in Germany. Kim, one more time Thank you for everything you have done for us and we are wishing you all the best and please let me know should you ever come to Duesseldorf. Wishing you all the best
    Isabella, Mark, Ana and Jan
    26-10-2015 (Germany)
  • Tijdens onze verhuizing in Nederland hebben jullie ons zeer goed geholpen met adviezen inpakken etc. De tijdelijke opslag was voor ons echt een uitkomst. Later in Thailand, was de service van jullie crew geweldig. De vrachtauto kwam uit Bangkok en met veel mankracht werd alles keurig netjes op de gewenste plek neergezet. Grandioos, een tien met een griffel zou ik zeggen!
    Artigo en Ratree
    10-10-2015 (Thailand)
cog