Uw ideale partner voor internationale verhuizingenVan 10 dozen tot complete inboedels, Windmill Forwarding neemt u alle zorgen uit handen: inpakken, inventariseren, transport, douane afhandeling tot en met complete aflevering op uw nieuwe adres. Voor particulieren en bedrijven, wereldwijd!
pasports

Internationaal verhuizen

Zorgeloos verhuizen van en naar het buitenland. Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de kwalitatief best mogelijke verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het…

Lees meer
1e kolom - stockInternationaal

Zeevracht – container transport

Windmill Forwarding biedt u scherpe zeevracht tarieven aan voor uw zeecontainer vervoer. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij u de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Voor veel bestemmingen kunnen wij ook deel-containers (groupage) aanbieden, wat voor kleinere volumes een…

Lees meer
groupage-container

Groupage, goedkoop alternatief voor kleinere hoeveelheden

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om vracht gecombineerd ofwel in zogenaamde “groupage” te verzenden. Hiermee kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt. De goederen worden bij groupage samen met andere gelijkwaardige partijen door Windmill Forwarding in een 20-voets of 40-voets container geladen, waarna deze naar de haven van…

Lees meer
2e kolom - Atlas_04'15_003

Internationale projectverhuizingen

Naast particuliere klanten werkt Windmill Forwarding ook veel voor andere verhuisbedrijven en in opdracht van overheden, ambassades en bedrijven (project-verhuizingen). Al jaren werken wij in opdracht van diverse grote kantoorinrichters waarbij zendingen over de gehele wereld worden verzorgd. Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart.

Lees meer
De beste keus voor al uw Internationale verhuizingen! Met meer dan 10 jaar ervaring is Windmill Forwarding het betrouwbare adres voor al uw internationale verhuizingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
offerte aanvragen

Dit zeggen klanten over ons!

Alle onderstaande beoordelingen worden in hun originele taal weergegeven. Lees hier alle reviews.

 • Vriendelijke medewerkers, snel en makkelijk contact via telefoon en email. Ook problemen worden naar tevredenheid besproken en correct opgelost.
  M.V.P.
  17-11-2016 (Verhuisd naar Tanzania vanuit Nederland)
 • Goede service. Heel prettig dat we ook een kleine hoeveelheid konden verhuizen. Alles goed en heel overgekomen. Alles weer gemonteerd, prima geregeld.
  Urlings
  01-11-2016 (Verhuizing naar Singapore vanuit Nederland)
 • Ik ben zeer tevreden hoe snel en goed het is afgeleverd. Ik zal mensen die willen verhuizen jullie aanraden. Met vriendelijke groet.
  Dhr. Kootstra
  15-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
 • Beste, Absoluut top, alles is hier in perfecte staat afgeleverd gisteren op het afgesproken uur. Wanneer wij terug richting Europa verhuizen zullen wij zeker terug via jullie onze goederen terugsturen. Groetjes Diane
  Diane
  13-10-2016 (Verhuisd naar Thailand vanuit Nederland)
cog