Uw ideale partner voor internationale verhuizingen

Van 10 dozen tot complete inboedels, internationaal verhuisbedrijf Windmill Forwarding neemt u alle zorgen uit handen: inpakken, inventariseren, transport, douane afhandeling tot en met aflevering op uw nieuwe adres. Voor particulieren en bedrijven, wereldwijd!
Een internationale verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Windmill Forwarding weten we hoeveel impact dit heeft en begeleidt uw verhuizing daarom middels een persoonlijke coordinator. Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het goed verpakt is en alle formaliteiten goed geregeld zijn. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en betrouwbare partners in het buitenland.

paspoorten

Internationaal verhuizen

Zorgeloos verhuizen van en naar het buitenland. Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de kwalitatief best mogelijke verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het…

Lees meer
1e kolom - stockInternationaal

Zeevracht – container transport

Windmill Forwarding biedt u scherpe zeevracht tarieven aan voor uw zeecontainer vervoer. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij u de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Voor veel bestemmingen kunnen wij ook deel-containers (groupage) aanbieden, wat voor kleinere volumes een…

Lees meer
groupage-container

Groupage, goedkoop alternatief voor kleinere hoeveelheden

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om vracht gecombineerd ofwel in zogenaamde “groupage” te verzenden. Hiermee kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt. De goederen worden bij groupage samen met andere gelijkwaardige partijen door Windmill Forwarding in een 20-voets of 40-voets container geladen, waarna deze naar de haven van…

Lees meer
2e kolom - Atlas_04'15_003

Internationale projectverhuizingen

Naast particuliere klanten werkt Windmill Forwarding ook veel voor andere verhuisbedrijven en in opdracht van overheden, ambassades en bedrijven (project-verhuizingen). Al jaren werken wij in opdracht van diverse grote kantoorinrichters waarbij zendingen over de gehele wereld worden verzorgd. Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart.

Lees meer
De beste keus voor al uw Internationale verhuizingen! Met meer dan 10 jaar ervaring is Windmill Forwarding het betrouwbare adres voor al uw internationale verhuizingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
offerte aanvragen

Dit zeggen klanten over ons!

Alle onderstaande beoordelingen worden in hun originele taal weergegeven. Lees hier alle reviews.

 • Dear all, My shipment arrived 2 days ago at our door. Although among all items just two small dishes were broken, I am extremely satisfied with your service. From packing our staffs in Amsterdam to delivery in Chapel Hill all went smooth with expected timing and of course reasonable price. I would like to thank you all.
  Azin
  07-06-2019 (Verhuisd van Nederland naar USA)
 • Hoi Jerome en Rens, Mijn spullen zijn afgelopen vrijdag hier bij mij thuis in Thailand afgeleverd. In precies negen weken van mijn huis in Leeuwarden naar mijn huis in Thailand. Alles prima in orde, de computer is al geïnstalleerd en werkt en mijn muziekinstallatie doet het ook prima. Alle spullen onbeschadigd en goed overgekomen. De afspraken met jullie waren heel gemakkelijk en zakelijk te maken via email en telefoon, en jullie hebben precies gedaan wat jullie beloofden. Ook de firma hier communiceerde goed, eerst een email voor de gegevens en ik werd gebeld wanneer ze zouden komen, alles mooi op tijd. Mijn dank en complimenten daarvoor. Als ik hier mensen ontmoet die ook spullen uit Nederland willen laten overkomen zal ik zeker jullie bedrijf aanraden. Met vriendelijk groet uit Thailand!
  Dirk Dijkstra
  07-06-2019 (Verhuisd van Nederland naar Thailand)
 • Wij zijn zeer tevreden over Windmill Forwarding. Van onze offerte aanvraag voor verhuizing van Thailand naar Nederland t.m. de opslag en aflevering van onze inboedel is onze verhuizing uitstekend gecoördineerd en uitgevoerd door Windmill en de Thaise partner waarderen wij de flexibiliteit van Windmill; tot twee maal toe hebben wij onze verhuizing moeten uitstellen en eenmaal in Nederland kon na verkrijging van ons Bewijs van Herinschrijving binnen een paar dagen onze inboedel worden ingeklaard en afgeleverd. Bedankt! Jan Holtrop, Joe Malai.
  Jan Holtrop
  10-04-2019 (Verhuisd van Thailand naar Nederland)
 • Bedankt voor de fijne afhandeling. Ik heb het team vandaag als ontzettend prettig ervaren. Heel behulpzaam, vriendelijk en prettige sfeer. Een verhuizing is altijd vermoeiend maar alsnog was het vandaag een geslaagde en gezellige dag, met dank aan het team. Ik hoop voorlopig even niet te verhuizen, maar indien het toch gebeurt, weet ik jullie te vinden👍 Groeten, Astrid Oudmaijer
  Astrid Oudmaijer
  02-04-2019 (Verhuisd van Qatar terug naar Nederland)
cog