Uw ideale partner voor internationale verhuizingen

Van 10 dozen tot complete inboedels, internationaal verhuisbedrijf Windmill Forwarding neemt u alle zorgen uit handen: inpakken, inventariseren, transport, douane afhandeling tot en met aflevering op uw nieuwe adres. Voor particulieren en bedrijven, wereldwijd!
Een internationale verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Windmill Forwarding weten we hoeveel impact dit heeft en begeleidt uw verhuizing daarom middels een persoonlijke coordinator. Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het goed verpakt is en alle formaliteiten goed geregeld zijn. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en betrouwbare partners in het buitenland.

paspoorten

Internationaal verhuizen

Zorgeloos verhuizen van en naar het buitenland. Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de kwalitatief best mogelijke verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het…

Lees meer
1e kolom - stockInternationaal

Zeevracht – container transport

Windmill Forwarding biedt u scherpe zeevracht tarieven aan voor uw zeecontainer vervoer. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij u de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Voor veel bestemmingen kunnen wij ook deel-containers (groupage) aanbieden, wat voor kleinere volumes een…

Lees meer
groupage-container

Groupage, goedkoop alternatief voor kleinere hoeveelheden

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om vracht gecombineerd ofwel in zogenaamde “groupage” te verzenden. Hiermee kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt. De goederen worden bij groupage samen met andere gelijkwaardige partijen door Windmill Forwarding in een 20-voets of 40-voets container geladen, waarna deze naar de haven van…

Lees meer
2e kolom - Atlas_04'15_003

Internationale projectverhuizingen

Naast particuliere klanten werkt Windmill Forwarding ook veel voor andere verhuisbedrijven en in opdracht van overheden, ambassades en bedrijven (project-verhuizingen). Al jaren werken wij in opdracht van diverse grote kantoorinrichters waarbij zendingen over de gehele wereld worden verzorgd. Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart.

Lees meer
De beste keus voor al uw Internationale verhuizingen! Met meer dan 10 jaar ervaring is Windmill Forwarding het betrouwbare adres voor al uw internationale verhuizingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
offerte aanvragen

Dit zeggen klanten over ons!

Alle onderstaande beoordelingen worden in hun originele taal weergegeven. Lees hier alle reviews.

 • Zeer tevreden met Windmill Forwarding. Kan deze zeker aanraden. Thanks
  Vermeer
  11-10-2017 (Verhuisd naar Zuid-Afrika)
 • Uitstekend opnieuw ingepakt en stukken beter dan ik het zelf had gedaan. Ook de communicatie bij vertragingen was prima. Zeer correcte levering, snel en efficiënt. Het enige minpuntje is dat ik van te voren voor 5 m3 had betaald en terug zou krijgen als het minder was. Met de beste wil van de wereld kan ik er geen 5 m3 van maken, maar desondanks wel tevreden over het hele verloop..
  Hokke
  09-10-2017 (Verhuisd naar Thailand)
 • Excellent service!!! Everything arrived earlier than expected and was in proper order. The movers packed everything well, were friendly and efficient. I read nightmare stories about international moves, but Windmill Forwarding made the experience a good one.
  Gleeson
  03-10-2017 (Moved to the U.S.)
 • De zending bedden van Nijhoff is hier succesvol afgeleverd op 22 september jl., in uitstekende staat en zonder problemen met de inklaring. Ook geen extra kosten voor de lokale vervoerder. Nogmaals mijn dank voor de uitstekende service en afhandeling!!
  M. de Haan
  22-09-2017 (van Nederland naar de VS)
cog