Uw ideale partner voor internationale verhuizingen

Van 10 dozen tot complete inboedels, internationaal verhuisbedrijf Windmill Forwarding neemt u alle zorgen uit handen: inpakken, inventariseren, transport, douane afhandeling tot en met aflevering op uw nieuwe adres. Voor particulieren en bedrijven, wereldwijd!
Een internationale verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Windmill Forwarding weten we hoeveel impact dit heeft en begeleidt uw verhuizing daarom middels een persoonlijke coordinator. Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het goed verpakt is en alle formaliteiten goed geregeld zijn. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en betrouwbare partners in het buitenland.

paspoorten

Internationaal verhuizen

Zorgeloos verhuizen van en naar het buitenland. Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de kwalitatief best mogelijke verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het…

Lees meer
1e kolom - stockInternationaal

Zeevracht – container transport

Windmill Forwarding biedt u scherpe zeevracht tarieven aan voor uw zeecontainer vervoer. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij u de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Voor veel bestemmingen kunnen wij ook deel-containers (groupage) aanbieden, wat voor kleinere volumes een…

Lees meer
groupage-container

Groupage, goedkoop alternatief voor kleinere hoeveelheden

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om vracht gecombineerd ofwel in zogenaamde “groupage” te verzenden. Hiermee kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt. De goederen worden bij groupage samen met andere gelijkwaardige partijen door Windmill Forwarding in een 20-voets of 40-voets container geladen, waarna deze naar de haven van…

Lees meer
2e kolom - Atlas_04'15_003

Internationale projectverhuizingen

Naast particuliere klanten werkt Windmill Forwarding ook veel voor andere verhuisbedrijven en in opdracht van overheden, ambassades en bedrijven (project-verhuizingen). Al jaren werken wij in opdracht van diverse grote kantoorinrichters waarbij zendingen over de gehele wereld worden verzorgd. Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart.

Lees meer
De beste keus voor al uw Internationale verhuizingen! Met meer dan 10 jaar ervaring is Windmill Forwarding het betrouwbare adres voor al uw internationale verhuizingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
offerte aanvragen

Dit zeggen klanten over ons!

Alle onderstaande beoordelingen worden in hun originele taal weergegeven. Lees hier alle reviews.

 • Easy to agree costs and service for shipping from NL to the US. Packers in the Netherlands were very professional and everything went well. Link from the Windmill NL team to the US team was smooth and easy. Delivery of furniture to US address went very well, even after requesting additional storage time at the port. All in all, I would recommend Windmill as they made a stressful time easy. Thanks to Sjoerd and his team :-)
  Ian
  29-07-2017 (Moved from The Netherlands to the US)
 • Onze spullen, zowel grote als kleine dingen, waren goed en netjes ingepakt. Ook bij aankomst van de container in Thailand, ondanks opslag van 2 maanden voordat er plaats was bij ons thuis, was de bezorging goed en vriendelijk verlopen via de agent in Thailand. We danken u voor de goede service en wensen nog veel success verder.
  Dhr. Voorneman
  28-07-2017 (verhuisd van Nederland naar Thailand)
 • Professioneel van begin tot einde. Onze meubels, en kunststukken waren met grote zorg, en perfect ingepakt. De opvolging van offerte, dag van inpakken, alle papierwerk, aankomst, bezorging en hulp met uitpakken waren uitzonderlijk. Sjoerd was zeer snel met het oplossen van een klein administratief puntje. Het team aan deze zijde was ook perfect afgestemd. Ik kan u niet vertellen hoe blij we zijn om elke dag onze eigen spullen te zien - die schadevrij aangekomen zijn!
  Tierney
  16-07-2017 (Verhuisd van Belgie naar de VS)
 • Hallo vanuit Thailand. De goederen zijn binnen en was goed verzorgt, geen schade zijn zeer tevreden en zullen jullie aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank van deze kant! Groeten Daeng en Willem
  Daeng en Willem
  10-07-2017 (Van Nederland naar Thailand)
cog